Kdo smo Eclisse

Podjetje Eclisse s.r.l. je pričelo s proizvodnjo vgradnih podbojev za drsna vrata v letu 1989 v bližini Trevisa v Italiji in že takoj na začetku dosegalo velike uspehe. Hiter uspeh je temeljil na tehnoloških inovacijah in kvaliteti.

Ta odločitev pa je privedla podjetje do širitve na trge zunaj Italije po celi Evropi in pripomogla, da je Eclisse postal eden največjih proizvajalcev vgradnih podbojev za drsna vrata. Njihov namen je razvoj izdelkov prepoznavnih po inovacijah in visoki kvaliteti. Eclisse podboji vključujejo več kot 20 patentov, ki so pomembni pri prepoznavnosti izdelka. Vrata peresno lahko drsijo v steno, odpirajo sobe in dramatično spreminjajo mišljenje o prostoru.

Eclisse je vodilni proizvajalec tovrstnih izdelkov v Italiji, katere izvaža v vse pomembne države Evrope in sveta. Eclisse ima več kot 2000 strank po celem svetu. V letu 1995 je pričel tudi z razvojem lastne mreže, katere prva sestrska družba je bila odprta v Quimperju, Franciji. Kasneje so bile ustanovljene še na Poljskem, Avstriji, Češki republiki, Slovaški, Španiji, Braziliji, Nemčiji in Romuniji. V vseh ostalih državah se Eclisse predstavlja skupaj z distributerji in/ali agenti.