Različice izdelka

Hoist

PATENT PENDING

Rešitev za prostore, ki jih uporabljajo ljudje s posebnimi potrebami, Hoist je različica izdelka tradicionalnega modela Unico, zasnovana za namestitev v sklopu z motoriziranimi dvigalnimi napravami na vodilih, za premikanje in nego osebe. Hoist predstavlja rešitev, ki vam omogoča odpravo arhitektonskih ovir in možnost koriščenja vseh prednosti izbire drsnih vrat.

Posebna oblika vodila in prečnega profila ne ovira prehoda z dvigalom in obenem omogoča tudi zapiranje vrat. Hoist je izdelan za prehodne odprtine najmanjše širine 900 mm (Z upoštevanjem, da krilo vrat izstopa za 100 mm, kar omogoča namestitev ročaja, čista širina prehoda znaša 800 mm).

Siderale

Z raziskavami Eclisse je nastal Siderale, specifično načrtovan podboj za zelo velike odprtine, ki omogoča uporabo sistema drsnih vrat tudi v primeru do sedaj nepredstavljivo velikih prostorov. Na voljo v različici z enim ali dvema kriloma, ta model razširja možnosti načrtovanja v skladu z novimi trendi opremljanja in se odziva na potrebe po prostoru in svetlobi v sodobnem načrtovanju notranje opreme. Zahvaljujoč svoji velikosti, ta model omogoča svetli prehod, ki lahko doseže do 200 cm v širino in 290 cm v višino za vsako krilo (debelina končane stene znaša 15 cm). Eclisse Siderale je podboj, ki prostorom podeli izjemen videz odprtosti in komunikativnosti.

OPOMBA: Pri podbojih nestandardnih mer ni predviden sistem spajanja.

Nerjaven

Priporočljiv za kopalnice, savne in vlažna območja. Ta poseben predhodno lakiran podboj je izdelan iz pločevine s tremi sloji zaščite (cinkanje, primer in epoksidni lak) ter s profilom pod vratnim krilom iz nerjavnega jekla. Ta različica je odporna na morebitno pojavljanje rje tudi v primeru montaže podboja v posebno vlažne prostore, kot so kopalnice, savne, kletni prostori itd. Tovrstno dodelavo je mogoče vgraditi na modele ECLISSE v različici za omet (razen modela SYNTESIS® Line).